Arcfestés gyerekeknek! ArcfestőZUZKA facebook oldala: itt

arc1arc2arc3arc4arc5

Az arcfestés, nem hiányozhat ma már egyetlen szülinapi zsúrról, rendezvényről sem.
Arcfestéseinket speciálisan erre a célra előállított professzionális festékekkel végezzük. Vízzel könnyen eltávolíthatók.

6000 Ft/1 óra (kb. 8 arc), minden további megkezdett 30 perc 2000 Ft. Újdonság: UV festés az igazi bulizósoknak! Színes hajtincsek színes egyéniségeknek.

Airbrush tattoo (hamis tetoválás) minden korosztály számára ideálisak

tattoo4tattoo5tattoo3

Az elkészült tetoválás 3-7 napig is megmarad a bőrön, bõrtípustól és testfelülettõl függõen.Víz- és izzadás álló, néhány perc alatt elkészül na és persze fájdalommentes.
Rengeteg sablon közül lehet választani (virágos,non figuratív,állatos,szíves,rózsás stb… )

Javasolt elkészítési helyek: kar, boka, váll, lapocka, has, dekoltázs, nyak
Festékeink bõrbarát alapanyagokból készültek. Az airbrush-sal, vagy más néven retuspisztollyal és sablonnal történő festés rendkívül gyors, nagy létszámú rendezvények kedvelt szolgáltatása. Gyermekek számára vidám, kedves rajzfigurákat ábrázoló sablonok, felnőttek részére nonfiguratív, valódi tetoválásnál is gyakran használt motívumok széles skáláját tudjuk biztosítani.

Eltávolítása: Ha valamely okból az elkészült mintát el kívánja távolítani azt olajos törlőkendővel, acetonos vagy alkoholos vattával megteheti.

Kerülni kell a testápolókat, napozó krémeket, olajokat a festés felületén, a minta dörzsölését.Hamarabb lekopik a festés az olyan helyekről, ahol jobban dörzsölődik: pl. derék, csukló
A szauna is megrövidítheti az élettartamát.

6000 Ft/1 óra (kb. 10-12 minta), minden további megkezdett 30 perc 2000 Ft.

Csillámtetoválás

csillamfestes-9csillamfestes-8csillamfestes-6csillamfestes-1csillamfestes-5

A csillámtetoválás sablon segítségével készülő minták, melyek 7-14 napig maradnak fent a testfelületen. Nem csak kislányoknak ajánljuk ezt a nagyon dekoratív testdíszítési formát, hiszen rengeteg fiús mintákat is kínálunk.  Egy-egy motívum elkészítése átlagosan 5-7 percet vesz igénybe.

Vízálló tehát nyugodtan lehet zuhanyozni, vagy uszodába, strandra járni.
Dörzsölés hatására folyamatosan kopik, míg teljesen el nem tűnik, ezalatt csillogását mindvégig megtartja.

A ragasztó: Vízbázisú és antiallergén. Az ÁNTSZ által bevizsgált összetétel biztonsággal alkalmazható bőrfelületen paróka, strasszkő, csillámpor rögzítéséhez. Használata érzékeny bőrűeknek és 3 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.
Információk a csillámporról: Alapanyaga műanyag (melyből többek közt ruhákat is készítenek) és az EU kozmetikai jogszabályainak megfelelő minőségű színezőanyagok. Használata érzékeny bőrűeknek nem ajánlott.
Eltávolítása: Ha valamely okból az elkészült mintát el kívánja távolítani azt olajos törlőkendővel vagy acetonos vagy alkoholosvattával megteheti.

Kerülni kell a testápolókat, napozó krémeket, olajokat a festés felületén, a minta dörzsölését.Hamarabb lekopik a festés az olyan helyekről, ahol jobban dörzsölődik: pl. derék, csukló
A szauna is megrövidítheti az élettartamát.

6000 Ft/1 óra (kb. 10-12 minta), minden további megkezdett 30 perc 2000 Ft.

Hennafestés

Metál ékszer tattoo

Ingyenes arcfestéssel várlak a Duna Pláza Libri könyvesboltjában
http://www.libri.hu/mesebolt/